baloncuklar

15 Şubat 2013

PRİL LEZZET ATÖLYESİNDEN HOŞ BİR SEDA...


Kırmızı gülHer gününüzün Sevgi Günü güzelliğinde geçmesi dileklerimle.Merhabalar değerli arkadaşlarım ve değerli izleyicilerim:)
Bana yıl gibi gelen uzun bir süredir,bloğumu güncelleyemediğim için,önce sizlerden özür diliyorum.Blogda yaşadığım sıkıntılarla birlikte yazma isteğimi ve tüm heyecanımı da kaybedince.Ne tarif yazabildim,ne bir merhaba diyebildim sizlere.Bloğumu açalı 2 yıl oldu,ilk defa böyle bir durum yaşıyorum:( Affola...

Amaa sanki toparlan artık bloğuna dön dercesine Halkla ilişkiler direktörü Müge Akay hanımdan ''Piril'in sevgililer günü etkinliği'' ne katılmam için davet almak benim için hoş bir sürpriz oldu.bir yandan beni heyecanlandırıp,diğer yandan da o kadar yolu gitsem mi ,gitmesem mi derken etkinlik ve yemek aşkım ailemin de teşvikiyle birleşince kendimi Piril ile Doors Akademi'nin düzenlediği etkinlikte buldum:) İyi ki gelmişim,Hem kızımla buluşma imkanı çıkmış oldu.Hem de kaybettiğim heyecanımı,düşen enerjimi toplamama vesile olmuştur inşallah çünkü harika bir gün geçirdim:)
Sabah kızım işe giderken hangi otobüse bineceğimi tarif etti.Bilmediğim bir şehirde bilmediğim bir yere gidecek olmanın heyecanıyla erkenden yola çıktım:)İnince de sora sora gideceğim yeri buldum.Kapıdan içeri girerken ki heyecanımı siz düşünün artık:)
Arkadaşların çoğunu tanımıyordum tanıştık.Yeni arkadaşlar edindim:)Amaa görmeden de birbirimize yakınlık duyduğumuz yazıştığımız arkadaşım İncimle karşılaşmak tanışmak günün güzel bir sürprizi oldu benim için.Sanki uzun süredir görüşmediğim özlem duyduğum bir arkadaşımı görmüşçesine hasret giderircesine sarmaş dolaş olduk.
Çok yemek kurslarına da gittim ama,ilk defa davet alarak,böyle bir etkinliğe katılarak farklı bir heyecanla bloggar arkadaşlarımla harika bir paylaşım yaşadım.Sevgili Müge Akay hanıma ve Pril'e ne kadar teşekkür etsem azdır.Bu harika davet ve etkinlik için:)

İlk olarak,tazecik lezzetler,çay kahve ve çikolatalı çilekler ikramlarıyla karşılanıp tanışıp kaynaştık.



Yemekleri pişirmeye başlamadan tazecik nefis makaronların tadına baktık.

 Ardından lezzetin kalbi mutfakta yerlerimizi aldık.

Henkel'in Pril Marka Müdürü Beçhan Sayıner beyin.''Nar'ın bereketi,pril ile evinizde'' sloganıyla yeni çıkardığı ürünün özelliklerini anlatarak sorularımızı cevapladı.

Pril ''Doors Akademi'de sevgililer günü'' etkinliği düzenleyerek,lezzet bloggar'lariyle yeni ürünlerini buluşturarak tanıtımını yaptı.Hem bizlerin harika bir gün geçirmemize katkıda bulunarak hem de bir kez daha güvenilir temizliğini ve üstünlüğünü kanıtlamış oldu.Pril jel'in temizliğini kullanan bilen biri olarak,şimdi ise Güç Nar Pril etkisiyle tanıtılan yeni jel ürününü kullanıcam:)
Biz hanımların bulaşıkta ki sorunlarına çözümler üreten Pril,yeni çıkardığı ürünün etkin temizliğinin yanında tuz ve parlatıcı kullanmadan,jel oluşuyla kalıntı bırakmadan,narin tabak ve bardaklarımızı çizmemesine de katkıda bulunmasını vaat etmesi ayrı bir güzellik.Türkiyenin 2 bölmeli ilk ve tek jel bulaşık makinesi deterjanı  Pril Multi-Perfect Jel' i biz blogerler kullandık ve memnun kaldık hanımlar,hatta beyler şimdi sıra sizlerde:)

Mutfakta ki yeni yardımcılarım;(elde ve makinede yıkama)''Pril 3'lü Güç Nar & ''Multi Perfect jel''   


Ardından Şeflerimiz,İdil Şanal ve Tayfun Doğutürk  denetimin de,sohbetler eşliğin de yemeklerimizi pişirdik.

Yenilenen güçlü ''Nar Pril'' ile çıkan bulaşıklarımızı yıkayarak Prili test etmiş olduk:)

Ardından mutfağın yanında ki salonda hazırlanan şık masalarda pişirdiğimiz lezzetlerimizi sohbetler eşliğinde yedik:)

Böylece,Lezzet,Bilgi ve Sohbet'in paylaşıldığı harika bir gün geçirmiş olduk.Pişirdiğimiz lezzetler; Sevgi günü etkinliği dolayısıyle Aşk ve Sevgi üzerine isimlendirilmişti:)
Nefis tarifler inşallah en kısa zaman da siz değerli arkadaşlarım ve tüm değerli izleyicilerimin huzurlarında olacak:)

Veda vakti geldiğinde''Prilin hediye paketi''de günün hoş bir sürprizi oldu:)

Tüm arkadaşlarla sevgi dolu lezzetlerle,bilgilerle dolu güzel anılar eşliğinde geçen harika bir günün ardından vedalaşıp ayrılarak mutlu mesut evlerimize döndük:)

Sabırsız ben sabahsı Piril'in Nar Güç bereketiyle yeni ürününden elde yıkamayı da makinede yıkamayı da kullanarak test etmiş oldum.Üstün temizliğinin yanı sıra etrafa saçtığı mis gibi kokusu da Pril'in bizlere bonusu olmuş:)


Doors Akademi de Pril ile Sevgililer Günü'ne Özel Lezzet Atölyesine bizleri davet ederek buluşturan; Pril'e,Sevgili Müge Akay hanıma,Şeflerimize ve bu Organizasyon da emeği geçen herkese bu güzel paylaşım için sonsuz teşekkürlerim ve sevgilerimle yaşamlarında mutluluklar ve başarılar diliyorum:)



PRİL LEZZET ATÖLYESİ, SEVGİLİLER GÜNÜ'NE TAT KATTI...
Hanımların mutfaktaki en büyük yardımcısı olarak,onlara her zaman bulaşıkta en özel çözümler sunan Pril,inatçı kirleri temizlemede ki iddiasını bu kez Sevgililer günü'ne özel lezzetlerde de ortaya koydu.
Pril,internet dünyasının önde gelen bloggar'larını Doors Akademi deki Sevililer Günü'ne Özel Lezzet Atölyesi'nde buluşturdu.Henkel'den Pril Marka Müdürü Beçhan Sayıner'in de katıldığı etkinlikte blogger'lar;Şef İdil Şanal ve Şef Tayfun Doğutürk eşliğinde
Aşk bahçesi (Narlı Cevizli Salata),
İtalyan Öpücüğü (Risotto - Fırınlanmış Çeri Domates Ve Taze Krema & Bonfile Eşliğinde)
Kalpten Kalbe (Reçelli Kalp Şeklinde Sevgililer günü Kurabiyeleri) isimli tarifleri hazırladı.
Pril 3 'lü Güç Nar ve Pril Multi-Perfect Jel'in tanıtımının ardından bulaşıklar yine Pril ile yıkandı.Böylece blogger'lar,Pril'in inatçı kirleri temizlemede ki gücünü kendileri deneyerek görmüş oldu.
                                                  





22 yorum:

AslıASLI dedi ki...

Blogta sorunlar yaşayınca insan bir süre soğuyor gerçekten Sevalim.
Ama senin blogunu bırakmaman lazım ve iyiki Pril'in etkinliği olmuş.
Şahane bir gün, karşılanmanız yaptıklarınız aldığın hediyeler ve tanıştığın yeni insanlar, ne kadar güzel.
Her günün böyle mutlu geçsin inşallah.

kalpkurabiye dedi ki...

ohh ne güzel:)
ablacım herşey gönlünüzce olsun:)

Didem Özkan dedi ki...

Ne kadar güzel, çok keyifli bir gün olmuş..
Kurabiyeler de günün anlam ve önemine uygun :)

reyhan kokulu mutfağım dedi ki...

Donmene sevindim seval ablacigim :)


Cok guzel bir etkinlik olmus :( Pril beni de davet etmisti ama maalesef katilamadim :( insallh baska etkinliklerde bulusup tanisiriz..

Sevgilerimle ablacigim...

vişnap dedi ki...

Canım bloğunda ki aksaklıklar için geçmiş olsun.Umarım şimdi sorun yoktur.Evet uzun bir süredir yokluğunun farkındaydım gelip bakıyor güncellenmediğini görünce dönüyordum.Etkinlik tam da bu aşamada ilaç gibi gelmiştir.Çok güzel geçmiş neşeli yüzlerle bir arada olmak çok güzeldir,sevgilerimle.

ebrupisiriyor.blogspot.com dedi ki...

Sevgili Seval,
İyi ki bu etkinliğe katıldım ve seni tanıdım. Umarım en kısa sürede tekrar biraraya geliriz.
Sevgiler, selamlar...

bırtutamkekik dedi ki...

bloglarda görmüştüm bu etkinliği.:)
demek sende ordaydın ablacım..
çok hoş bir gün olmuş belli..
öpüyorumm ablacımm.
sevgiyle..

Heyyfi dedi ki...

Seval'ciğim, umarım artık daha sık sağlıklı tarifler paylaşırsın:)
Sevgiler canım...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bu davetle birlikte sende tekrar kendine gelmis oldun azda olsa:)) Arada sirada hem blog problemlerinden hemde kendimizden dolayi biraz aravermek istiyor iunsan ama gizlerde aramiyor degil))) Cok guzel bir aktivite olmus yemissiniz poisirmissiniz hediyelenmissiniz..birde yeni arkadaslarda elenince daha ne olsun demek kaliyor:)) cok guzel bir gun ve paylasim olmus..sevgiler diyorum:))

MAZES dedi ki...

günaydın ve hoş geldin arkadaşım,çok güzel de gelmişin .

NzlGl dedi ki...

Sevgili Seval hanım
o blogdan uzaklaşma dönemini en iyi bilenlerdenim:(((
ama sizinki şükür çok sürmemiş. Bunun için katıldığınız etkinliğede teşekkür etmek lazım:) güzel bir gün geçirmişsiniz sizin adınıza çok memnun oldum:)
sevgilerimle

Ferkay dedi ki...

Ne güzel bir etkinlik olmuş canım adınıza çok sevindim..

Unknown dedi ki...

Canım çok güzel bir etkinlik olmuş, diğer arkadaşlarımda da görmüştüm! Sizlerde güle güle kullanın hediyelerinizi:)

*mehtap dedi ki...

hoş geldin tekrar Sevalce,özledik seni.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

çok iyi yapmışsın ablam değişiklik olmuş arada lazım.
ellerinize sağlık harikasın:)

Gisi Tasarım dedi ki...

Tereddütle gidip, güzel bir gün geçirmiş olmana çok sevindim ablacığım.
Sevgi ve muhabbetlerimle...

Unknown dedi ki...

Seval abla selam evet bende taşınıyorum seni göremediğime çok üzülüyorum senin tel.aldıktan sonra eşim zaten hiç ereğliye gelmedi sonra yaz tatili döndük eşimin seyahatleri biti sonrada bu iş çıktı...Antalya ya yolun düşerse kapım açık...benim bildiğim anneeli reyhanda ordaydı onun bloğundada gördüm...senin adına sevindim etkinlik hoş...bana bıraktığın yorumlar için çok teşekkür ederim seni hep ablam gibi hissettim tanımasamda...buarda bende blogda sorun yaşadım umarım yine olmaz sevgiler.

Unknown dedi ki...

Ablacım banada olmuştu bir dönem böyle isteksizlik ama geçiyor ve blogdan vazgeçilmiyor.
Çok güzel bir gün geçirmişsin,kıskanmadım desem yalan olur:)
Sevgiler ablacım.

neslice tarifler dedi ki...

İyiki gitmişsiniz o etkinliğe ve iyiki bloğunuzdaki paylaşımlara da geri dönmüşsünüz. Keyifle okudum Seval Hanım. Heyecanınızı burdan hissettim. Umarım bir başka etkinlikte beraber oluruz...

VuslaT dedi ki...

Ah Sevalcim ben yokken ne güzel bir etkinliğe katılmışsın. Kutlarım seni. Herzaman heyecan ve mutluluk dolu Tabi lezzet de dolu dolu günler geçirmeni dilerim. Canım benim..Sevgilerimle..

LeylaK dedi ki...

sırf şu ikramlar için bile gelinirdi :)

Pembe Camekan dedi ki...

makaronlar ve çilekler ne güzelmiş :)