baloncuklar

18 Ekim 2012

BİZDEN SON HABERLER.TEŞEKKÜRLER VE MOLA ZAMANI...

Bulutlu,ama bizim için güneşli bir İstanbul sabahından merhabalar:)
6 Ekimden bu yana sıkıntıların büyüklerini çok şükür atlattık arkadaşlar.Diğer tarafta da sürpriz 1 fıtıkla eşim çift taraflı fıtık amelyt.oldu.Şu an biraz sıkıntıları var ama Yüce RABBİM'in izniyle,sizlerin dualarıyla inşAllah çok daha da iyi olacak.  
Şu an yolculuğa izin verilmediği için 1 - 2 gün daha kızımızda dinlenip hafta sonu evimize dönücez.

Sevgili bloger arkadaşlarım,ilginiz şifa ve dua içeren yorumlarınızla bizi yalnız bırakmadığınız için.
Yakınımızda ki canlarımız 4 saatlik amelyt.bekleyişinde yanımızda olduğunuz için.Uzağımızda ki canlarımız telefonlarla yanımızda olduğunuz bizi yalnız bırakmadığınız için.Her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır.Sağolun varolun.Sizleri de sıkıntılarımıza ortak ettiğimiz için haklarınızı helal edin.Sevmek güzel ama sevilmek çok daha güzelmiş.

Eşimin bu nekahat dönemini daha iyi atlatması ve daha çok eşime zaman ayırabilmem için,ben izninizle izne ayrılıyorum:)

Güzel kalpli arkadaşlarım,şimdiden Mubarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlluyorum.Her nefes alışınız sağlık mutluluk sevgi huzur dolu olsun.Tekrar görüşünceye kadar Yüce RABBİM'e emanet olun,kendinize iyi bakın.
Sevmek bir ömrü sevdiğinin yoluna sermek değil.Ömrünü sereceğin yolda,beraber yürüyebilmeyi bilmekmiş.Hep birlikte yürüdüğümüz yolumuz da sağlıkla nice güzelliklerde buluşma dileklerimle.

                       Sevgiler Kırmızı gülKırmızı kalpKırmızı gül Selamlar...

ÖNEMLİ:Bu yazımı okuyan herkese sesleniyorum.Önemsiz küçük denilen şeyler,bazen büyük sorunlar doğurabiliyor.Lütfen minik de olsa sağlıkla ilgili her şeyi önemseyelim arkadaşlar.Yıllarca fıtıkla yaşayanlar da vardır elbet ama şansa bırakmamak lazım.Eşimin 3 ay önce çıkıp Dr.un önemli değil dediği fıtık 10 gündür neler çektirdi bize.Burada amelt için hastaneye yattığımız da,eşimin oda arkadaşı bir ağbimizin yaşadıklarını duyunca,bizim direkten döndüğümüz durumu bizzat görünce olayın ciddiyetini çok daha iyi anladım.
Hiçbir sağlık sorununu hiç kimse yaşamasın ama ola ki başınıza gelirse aklınız da bulunsun diye olayı aynen anlatıyorum;Hasta fıtığı yumruk gibi yerinden çıkarak şiddetli bir ağrıyla gece hast.kaldırılıyor.Acil amelyt.alınıyor,1 gün sonrası taburcu ediliyor.Ertesi günü hasta şiddetli ağrı ve karın şişmesiyle hast.getiriliyor.10 gündür hast.yattığını,ağızdan su dahil hiç bir şey yiyemediğini,afedersiniz büyük abdese çıkamadığını serumla beslendiğini anlattı.Yapılan tetkikler sonucu o gece çıkan bağırsak ters dönmüş.Amelyt.sırasında bakılıp kontrol edilmediği ve aradan zaman geçtiği için ters dönen bağırsak yapışmış.Ve hasta eşimin amelyt olacağı sabah bağırsak amelyt. oldu.Hala hast.yatıyor.o ağbimize ve tüm hastalara RABBİM şifalar versin.Bizlerin de aklımızda bulunsun!!!

33 yorum:

*mehtap dedi ki...

Allah tüm hastalar şifa versin,en çok sağlığımıza dikkat etmeliyiz.Geçmişler olsun diyor,tüm ailece güzel bir bayram geçirmenizi dilerim...Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun bununla geçmiş olsun.Söylediğiniz gibi hiç ihmale gelmez sağlık.Ama ihmal ediyrouz işte.Rabbim herkese şifalar versin.Çok uzun bir mola olmasın sizi bekliyoruz.Bende sizin ve ailenizin kurban bayaramını kutluyorum

Nuran dedi ki...

Çok geçmiş olsun seval, neyseki ameliyatınız başarılı geçmiş eşin tez zamanda iyileşip kalkar inşallah. Gelecek olanlarda sağ salim gelirler kavuşursunuz inşallah. Hayırlı bayramlar olsun sevgiler

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Önce Cenab-ı Mevla'dan eşinizle birlikte tüm hasta kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Sağlıkla ilgili önerinize aynen katılıyorum. 92 yaşındaki babamın da fıtığı vardı ve yıllarca onunla yaşadı. Ancak fıtık deyip geçmemek gerekiyor. Allah esirgesin bağırsak düğümlenmesi söz konusu olabiliyormuş. Bu nedenle babamın ilerlemiş yaşına rağmen onu fıtık ameliyatı için hastaneye yatırdık ve başarılı bir ameliyat sonrası şimdi çok şükür çok iyidir.

Selam ve dualarımla birlikte Cenab-ı Allah'a emanet olun.

Mutluanne dedi ki...

Çok çok geçmiş gitmiş olsun inşAllah,evlatlarınızla güzel mutlu bir bayram geçirmenizi ve tüm sıkıntılarınızdan arınmış olmanızı dilerim.Allah'a emanet olun hayırlı bayramlar sizlere

fuat gencal dedi ki...

Eşinizin iyi olmaya başladığına çok sevindim. Rabbim bir daha böyle acılar göstermez inşaallah.
İnşaallah en kısa sürede nekahat döneminide atlatır. Bu iyi günlerde Mevlam dualarımızı kabul buyurur inşaallah. Bende gelecek kurban bayramınızı ailece kutlar sağlı ve esenlikler dilerim.

Saygılarımla..

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
gözünüz aydın.Çok sevindim.Kuzularda gelince iyileşmesi de hızlanacağından eminim.
Şimdiden gelenlere hoş geldin diyorum. Hayırlı ve neşeli bayram olsun.
Sevgiyle kal.

Unknown dedi ki...

Ablacım gözünüz aydın olsun Rabbim
tekrar göstermesin öpüyorum...

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun,bundan sonra hızla toparlar kendini eşiniz inşallah.çocuklarınızla,sağlıkla,mutlulukla,güzel bir bayram geçirmenizi dilerim...

mutfaktaki acemi dedi ki...

neyse ki asıl büyük sıkıntıları atlatmışsınız. kalan sıkıntılarınızın da bir an önce, hiç yaşanmamışçasına geçip gitmesini dilerim. tekrar geçmiş olsun.

reyhane dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun, şifanız daim olsun

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ablacım çok sevindim.
Rabbim bir an önce şifa versin:))))
kendinize iyi bakın kızına selamlar:))

MAZES dedi ki...

günaydın canım,çoook geçmiş olsun ,hayat koşturmacasında çok şeyler ihmal ediyoruz ,sizin ,dedesinin ilacı geliyor ya,çabuk toparlanır ve sana kolay gelsin canım,iyi bayram geçirmeni dilerim.

Ferkay dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım. Sağlık günler
inşallah.

mutfagabuyrun dedi ki...

tekrar geçmiş olsun canım.acil şifalar dilerim.kurban bayramın mübarek olsun.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Seval abla umarım bir an önce nekahat dönemi geçer aramıza dönersin zaten merak etme havalarında güzel olmasından dolayı blogcanlarda bloglarını bir müddet yalnız bırakacaklar...Hasta oda arkadaşınızın anlattıkları nedense beni hiç şaşırtmadı burası Türküye burda ameliyatla açılan yerlerde makas,iplik iğne ne varsa unuturlar ben bir sezaryen ameliyatı gördüm tam artık bebek alınmış dikiliyordu doktordan izin alıp ameliyathaneye girmiştim orda radyo açık şarkı söylüyorla birbirleriyle ordan burdan konuşuyorlar ben tam kapıdan geçerken bana doktorum(benim hem doktorum hemde komşumdu)bana ne derse beğenirsin Ayça hanım mikro dalga alıcam nedersin demezmi sanki çok sırdan bir iş yaparki okadar rahatlarki tamam işleri çok zor ama biraz özen biraz saygı....ama devlet böyle yaptıkça doktorları bukadar kısıtladıkça onlarda devam ederler....sevgiler

Sabahattin Gencal dedi ki...

Merhaba,
Önce geçmiş olsun derken, eşinize ve tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim.
Ben de gelecek kurban bayramınızı kutlar ailece hayırlı günler dilerim.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim insallah herseyi atlatmis olacaksiniz, ailenle guzel vakit gecir biraz dinlenmeye bak, tekrardan gecmis olsun esinede..Ayrica Bayraminiz da simdiden kutlu olsun, saglikla sihhatle, nese ile gecsin diyorum. sevgi ile kal.

gez gör arpacık dedi ki...

Hastalığı ilk paylaştığınızda, o kadar üzüldüm ki, yorum bile yazamadım. Kayınpederimi iki gün içinde apar topar kaybettik bu olay yüzünden. Oruçluyken karın ağrısıyla başladı, ertesi gün ameliyat oldu ama atlatamadı. Gerçekten riskli bir olay. Fıtık barsağa baskı yapmış ve barsak yapışmış. Eşinizin daha yiyecek ekmeği, içecek suyu varmış. Rabbim acil şifalar versin inşaallah. Selam ve dua ile..

Koca Fil dedi ki...

Geçmiş olsun,rabbim acil şifalar versin.

Asiye VURAN dedi ki...

Önce eşinize acil şifalar diliyorum rabbim nerde hasta varsa onlarında şifasını versin gelecek kurban bayramınızı kutluyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum sevgiler

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Canım benim çok geçmişler olsun tekrar,Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın. Yıllar önce benimde çok küçük bir fıtığım vardı,şimdi korktum vallahi dr a gidip sorayım bakayım varmı birşey.Haklısın sağlık ihmale gelmez. Sevdiklerinizle birlikte mutlu,hayırlı bayramlar Sevalcim.

bırtutamkekik dedi ki...

ayy ablacımm,çook ama çok geçmişler olsunn..
rabbim kaldıramayacağımız yükleri koymasın omzumuza..
acil şifalar dileğimle..

Banu dedi ki...

Canım çok büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin...
Şimdiden iyi bayramlar dilerim.
Sevgilerimle...

reyhan kokulu mutfağım dedi ki...

iyi haberlerinize çok sevindim seval ablacım ,allahım bir daha yaşatmasın inşllh, bayramınız da mübarek olsun.

sevgilerimle...

pasta köşesi dedi ki...

allahım tüm hastalarımıza şifa versin ablacım çok zor başa gelen biliyor,sağlıklı bir şekilde dönüşünüzü bekliyoruz ellerinizden öpüyor hayırlı bayramlar diliyorum..

MAZES dedi ki...

MUTLU ,HUZURLU BAYRAM GEÇİRMEK DİLEKLERİMLE

çeşnici Handan dedi ki...

Öncelikle geçmişler olsun. Sağlıklı ve güzel bir Bayram dilerim sevgilerimle.

siyah kuğu dedi ki...

İyi bayramlar canım, ailenize ve size husurlu ,sağlıklı bir bayram dilerim , tekrardan Rabbim şifalar versin.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ablam nasılsınız?????
geçmiş bayramın hayırlara vesile etsin:))

MAZES dedi ki...

Sevalcım,neredeysin ,tel. ile de arayamıyorum,büyük kız aradığı için aklıma gelmiyoru kontr.yüklemek,bir satır yaz,nasılsınız ,çok oldu ....

Adsız dedi ki...

WOW just what I was searching for. Came here by searching for döküm tencere
Also visit my website ; Organik hayat dostu döküm tencere ve döküm tavalar

pembe kekik dedi ki...

Çok geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerim. Torun ona ilaç gibi gelecektir. Sevgiler.