baloncuklar

24 Mart 2011

COK SUKUR BLOGUMA SIZLERE KAVUSTUMM


Hani uzun süredir görmediğiniz sevdiginiz bir yakınınızı,arkadaşınızı gördüğünüzde yoğun duygularla sevinc ve mutlulukla sımsıkı sarılır  hasret gidermeye calışırsınız ya… İste şuan tıklayınca bloğumu gördüğüm de;
Bloğuma,siz bloğcu dostlarıma,tüm ziyaretçilerime kavustuğum için o yoğun duygular icindeyim.Bloğumu,sayfamı,sizleri tüm ziyaretçilerimi öylesine özlemişim ki? Bunu ifade etmekte zorlanıyorum.
Yasak kalktı haberini görebilmek icin her gun facebook,tan ”Bloğuma dokunma” sayfasını takip ediyordum.
En kötü ve üzücü olanı da,kendi bloğumu ve diger blogları her tıklayışta ”Bu erişim mahkeme kararıyla kapatılmıştır.” Yazısıyla karsılasmak hiç hoş degildi.Sanki biz bir suç islemişiz de mahkeme ceza vermis.Yasadığımız bu modern ,teknoloji çağıyla hiç bağdasmıyor bu yasaklar.Birileri bir yanlış yapıyor bunun cezası bloglarında faydalı paylaşımlarda bulunmaktan başka bir ard niyet taşımayan tüm blogcuları etkiliyor.Yani yaşın yanında kurunun da yanmasi gibi birsey.Bu nedenle bloglara erişimleri engelleyenleri kınıyorum.
Şu aralar tüm aile tatlı bir telaş heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz.Şimdilik sürpriz olsun daha sonra sizlerle de paylaşıcam. Sevgili blogcu dostlarım,tüm ziyaretçilerim yasaksız Sevgi,Barış,Dostluk dolu günlerde güzel paylasımlar da buluşmak üzere sevgiyle kalın.
                        Sevgilerimle...

11 yorum:

Özgen dedi ki...

Hoşgeldin arkadaşım ama malesef hala sorun devam ediyor. Ben de açıldığı halde akşam bir açıyorum ekran yine yok, sonra tekrar düzeliyor böyle işte sevgiler canım.İnşallah tamamen bu sorun biter de kurtuluruz...

Unknown dedi ki...

Canımmmmmmm şükür kavuşturana com.lu adresine asla giremedim öpüyorum.

Narince dedi ki...

Hadi bakalım, bekliyouz güzel haberler:))

Rozerin'in Annesi dedi ki...

canim bende seni ozledim vallahi...offf ya bir duzelse su bloglar yeter artik, ulkenin daha buyuk sorunlari var onlari bir duzeltseler ne istiyorlar blogculardan??..ben ingiltere'de oldugum icin bloglara girebiliyorum yani yasak yok benim icin...optum..

Unknown dedi ki...

HOŞGELDİN.
Bu sorun fena halde uzadı ve sıktı.Daha bloglarına giremeyen arkadaşlar var.Biran önce eskisi gib olsa..

iyi olmana çok sevindim.Allah birdaha göstermesin inşallah.

Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin Sevalim:)
Bizler de seni özledik canım gözündeki problemi halletmiş olmana sevindim ama süprizi çok merak ettim şimdi:)))
Bahceyi soruyorsun ya Medine de Mikad camisine yakın bir yerde canım
gel bekleriz:D
bloglardaki durum beni bazen etkilese de genel olarak yurtdışında olmamdan kaynaklandı sanırım girebiliyor yazı yazabiliyordum arkadaşlarımın bazılarına yazamadığım oldu ama çoğuna yazdım inşaallah kısa sürede düzelir de herkes kurtulur
sevgiler

zafer dedi ki...

Blog'larin acilsina cok sevindim ablacim. Hayirli ve ugurlu olsun insallah bir daha kapanmaz. Guzel yemek tariflerini bekliyoruz ablacim.

mintinin dünyası dedi ki...

canım Allah razı olsun senden.ne kadar içten ve gerçek düşünlerinle dolu bir yorum yazmışsın.allah razı olsun içim rahatladı.dediğin gibi zaman akıp gidiyor canparem ve anı yaşamak lazım.Allah c.c. sana ve tüm sevdiklerine güzellikler versin.sevgiler

Öznur dedi ki...

30 Mart - 25 Nisan 2011 tarihleri arasında HOBİ DÜNYAM .WOMENFORUM.NET ve http://www.papatya68.blogspot.com tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 12.'si olan "45 Dakikalık Tarifler" etkinliğine ben http://www.tarifkolik.com ev sahipliği yapacağım.
Siz değerli arkadaşlarım ve katılmak isteyen herkesi etkinliğime davet ediyorum.
Bunun için yapmanız gerekenler:
Siteniz varsa; Sitenizde tarifinizi yayınladıktan sonra benim linkimi verip hobidünyam yemek etkinliği için olduğunu belirtmeli ve bana yorum bırakarak yada mail atarak haber
vermelisiniz. Herkesin bu etkinlikten haberdar olabilmesi için sayfamdan html kodunu alarak etkinlik bannerını sayfanıza eklemeyi lütfen unutmayın.
Siteniz yoksa; oznur@tarifkolik.com adresime isminizi ve tarifinizi fotoğrafıyla beraber mail atmanız yeterlidir. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.
Haydi hazırlanması ve pişmesi 45 dakikayı geçmeyecek pratik tariflerinizi 25 Nisan'a kadar gönderin ve ne kadar hızlı olduğunuzu gösterin.
Bu davetiyeyi ulaştırabildiğim, ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir. Siteniz olsun olmasın paylaşmak istediğiniz değerli tariflerinizi bekliyorum. Şimdiden katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
NOT:hobidünyam etkinliklerine ev sahibeliği yapmak isteyenler
http://papatya68.blogspot.com/ adresine başvurabilirler...
GÜZEL PAYLAŞIMLARLA BULUŞMAK DİLEĞİYLE
SEVGİLER..
ÖZNUR

Daily Rental House in Turkey dedi ki...

Geçmiş olsun Seval Hanım,mart ayı civarında olmuş olay sanırım ama tabi ben yeni okuyunca şimdi haberim oldu ama konuyu anlayamadım yani bloğunuzun başına iye böyle bir olay geldi?
sevgiler..

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Daily Rental House in Turkey;
Sadece benim bloğum değil.O dönem blogerle ilgili bir sorun yüzünden.Blogere bağlı tüm bloglar kapatılmıştı.
Bir süre sonra bloglarımız açıldığında yazdığım yazıyı okumuşsunuz.Şimdilerde bloglarda bir sorun yok çok şükür.
Sevgiler...