baloncuklar

18 Ekim 2012

BİZDEN SON HABERLER.TEŞEKKÜRLER VE MOLA ZAMANI...

Bulutlu,ama bizim için güneşli bir İstanbul sabahından merhabalar:)
6 Ekimden bu yana sıkıntıların büyüklerini çok şükür atlattık arkadaşlar.Diğer tarafta da sürpriz 1 fıtıkla eşim çift taraflı fıtık amelyt.oldu.Şu an biraz sıkıntıları var ama Yüce RABBİM'in izniyle,sizlerin dualarıyla inşAllah çok daha da iyi olacak.  
Şu an yolculuğa izin verilmediği için 1 - 2 gün daha kızımızda dinlenip hafta sonu evimize dönücez.

Sevgili bloger arkadaşlarım,ilginiz şifa ve dua içeren yorumlarınızla bizi yalnız bırakmadığınız için.
Yakınımızda ki canlarımız 4 saatlik amelyt.bekleyişinde yanımızda olduğunuz için.Uzağımızda ki canlarımız telefonlarla yanımızda olduğunuz bizi yalnız bırakmadığınız için.Her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır.Sağolun varolun.Sizleri de sıkıntılarımıza ortak ettiğimiz için haklarınızı helal edin.Sevmek güzel ama sevilmek çok daha güzelmiş.

Eşimin bu nekahat dönemini daha iyi atlatması ve daha çok eşime zaman ayırabilmem için,ben izninizle izne ayrılıyorum:)

Güzel kalpli arkadaşlarım,şimdiden Mubarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlluyorum.Her nefes alışınız sağlık mutluluk sevgi huzur dolu olsun.Tekrar görüşünceye kadar Yüce RABBİM'e emanet olun,kendinize iyi bakın.
Sevmek bir ömrü sevdiğinin yoluna sermek değil.Ömrünü sereceğin yolda,beraber yürüyebilmeyi bilmekmiş.Hep birlikte yürüdüğümüz yolumuz da sağlıkla nice güzelliklerde buluşma dileklerimle.

                       Sevgiler Kırmızı gülKırmızı kalpKırmızı gül Selamlar...

ÖNEMLİ:Bu yazımı okuyan herkese sesleniyorum.Önemsiz küçük denilen şeyler,bazen büyük sorunlar doğurabiliyor.Lütfen minik de olsa sağlıkla ilgili her şeyi önemseyelim arkadaşlar.Yıllarca fıtıkla yaşayanlar da vardır elbet ama şansa bırakmamak lazım.Eşimin 3 ay önce çıkıp Dr.un önemli değil dediği fıtık 10 gündür neler çektirdi bize.Burada amelt için hastaneye yattığımız da,eşimin oda arkadaşı bir ağbimizin yaşadıklarını duyunca,bizim direkten döndüğümüz durumu bizzat görünce olayın ciddiyetini çok daha iyi anladım.
Hiçbir sağlık sorununu hiç kimse yaşamasın ama ola ki başınıza gelirse aklınız da bulunsun diye olayı aynen anlatıyorum;Hasta fıtığı yumruk gibi yerinden çıkarak şiddetli bir ağrıyla gece hast.kaldırılıyor.Acil amelyt.alınıyor,1 gün sonrası taburcu ediliyor.Ertesi günü hasta şiddetli ağrı ve karın şişmesiyle hast.getiriliyor.10 gündür hast.yattığını,ağızdan su dahil hiç bir şey yiyemediğini,afedersiniz büyük abdese çıkamadığını serumla beslendiğini anlattı.Yapılan tetkikler sonucu o gece çıkan bağırsak ters dönmüş.Amelyt.sırasında bakılıp kontrol edilmediği ve aradan zaman geçtiği için ters dönen bağırsak yapışmış.Ve hasta eşimin amelyt olacağı sabah bağırsak amelyt. oldu.Hala hast.yatıyor.o ağbimize ve tüm hastalara RABBİM şifalar versin.Bizlerin de aklımızda bulunsun!!!

9 Ekim 2012

BİZDEN YENİ HABERLER

Merhaba arkadaşlarım,
2 gündür sabah 9 /akşam 5 hastane serüvenimizi tamamladık.Florence Nightingale hast.tetkikler icin ileri tarihe gün verilince.Bir yakınımız sayesinde''Bezmialem Tıp Fakültesi''ne geçiş yaparak,tüm tetkiklerimiz yapıldı.Coumadin ilacını kesip ameliyata kadar,sabah akşam karından yapacağımız kan sulandırıcı iğnelere başladık.ALLAHIN (cc) izniyle pazartesi günü eşim hast.yatıp,salı günü ameliyat olucak.İnşaAllah sorunsuz bir şekilde atlatıp,sizlere hayırlı güzel haberlerle gelirim.
Uzaktayken bile yakınlığınızı sevgilerinizi yürek de hissetmek bu olsa gerek.Şifa dilekleriniz,dualarınız ve sevgilerinize,en içten dileklerimizle.Bizden de sevgiler selamlar teşekkürler...

-------------------------------------------------------------------

Değerli arkadaşlarım,öncelikle ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.Yorumlarınızı gördüğüm anda ki duygularımı yazıya dökebilmem çok zor.Şu an arada mesafeler olsa da sizleri öylesine yakınım da hissediyorum ki.Görmeden tanımadan yüreklere dokunulduğunu hissetmek bambaşka bir duyguymuş.Başımız sıkıştığında danışacağım dertleşeceğim ailemiz,yanımızda ki ve SİZ dostlarımızın arkadaşlarımızın olduğunu bilmek apayrı güven ve huzur veriyor.Tekrar sonsuz teşekkürlerimle birlikte sonsuz sevgilerimi yolluyorum sizlere.
Bizden haberlere gelince;RABBİM'e şükürler olsun.O gece ki krizi atlattık.Eşimin sancıları kesildi.Bu süre içinde çok şükür bağırsak sorun çıkarmadı.Fakat ameliyat sırasında karından minik bir delik açılıp kamerayla bağırsağın durumuna bakılmalıymış.Anestezi ve kardiyoloji kontrolleri sonucunda burada ki hast.de ameliyat olamaz kararı verildi.
Sebebine gelince,eşim 2004 yılında kalp kapak ameliyatı olmuştu.Takılan kapağın pıhtı atmaması için Coumadin isimli kan sulandırıcı ilaç kullanıyordu.İNR tahlilinde kan değerleri yüksek çıktı.Şu an ameyt.sırasında kanama riski taşıyor.Ayrıca kalp ameliyat'lı olduğu için burada anestezide de risk olabilir tanısıyla.Kalp ile ilgili tam teşekküllü bir hast.ameliyat olması kararı verildi.Biz zaten bunun da tedirginliğini yaşıyorduk.İlk gün acilde İst.gitmeyi teklif ettiğimiz de bağırsak patlayabilir diyerek,uzun yola çıkamaz diye izin verilmemişdi.Dr.lar kontroller sonucun da bu kararı verince açıkçası sevindik.Hast.den çıktık.Eşim iyi evde dinleniyor.
Kalp ameliyatını olduğu İstanbul Florence Nightingale hast.den kardiyoloji ve genel cerrah'tan yarın için randevü aldık.Nasipse gece yola çıkıcaz.İnşaallah orada da başka sürpriz bir durumla karşılaşmayız.
Fıtık aslında kolay bir ameliyat.Ama eşimin o akşam yaşadığı durum ve kalp kapak ameliyatı oluşu nedeniyle riskli bir hale dönüştü.Şimdilik bizden haberler böyle.Dualarınızla yanımız da olduğunuzu bilmek çok güzel bir duygu.RABBİM'in izniyle iyi haberlerimizle buluşmak dileklerimle sevgiler.
Değerli arkadaşlarım,ilginiz desteğiniz için.Ben ve ailem sizlere en içten sevgi ve selamlar'ımızla sonsuz teşekkürlerimizi yolluyoruz.
                                Seval Koyuncu...